71 comments

Rusland er fandme snart den eneste jeg snart kan stole på for Kina de nogen svin det samme med USA om man er rød eller blå de begge nogen svin alså Putin er fandme den kloge af dem alle

Trump: hej Danmark… må jeg købe Grønland??

Danmark: mmmmmhhhhhhh….. NEJ!

Trump: MEN JEG VIL HAVE EN ISBJØRNG o_0

Synes vi skal gøre det ok at holde til hvis man skal fragte. Fx de 13 dage man sparede. Det er meget bedre for miljøet, og det gør også at det bliver mindre attraktivt hvis isen ikke smelter

Klamt at tænke på det eneste de alle reelt set bare er interesseret i er Olie og Gas. ikke en skid andet.

Tror ikke USA kunne skide mere på grøn udvikling end den udtalelse han kom med, at ville købe Grønland.

Hej DR
Jeg syntes det er underligt at alle medier lige fortiden snakker om at Amazonas brænder når den lige nu “kun” ligger nr 2 over brænde de sidste 48 timer! Angola har 3X så mange brænde lige nu og det nager mig at ingen medier vælger at dække det. Så derfor beder jeg jer, som skatteydende og DR licens betalende medborger i Danmark at i tager jeres kæmpe ansvar som en statsfinansieret puplic service kanal alvorligt og begynder både at lave videoer her til youtube, men i allerhøjeste grad også begynder at dække det i tv avisen. Danmark skal vide hvad der sker i verden og det er ikke en nyhed at Amazonas brænder når der er langt, langt være brænde i Afrika.
Verden står i flammer og folk har kræv på at vide det!
Mvh: En meget bekymret medborger

“Åh nej! Den globale opvarming er forfærdeligt! Men hey, nu kan vi komme ned til olien, og tjene flere penge på at smadre vores planet! Genialt!”
😑

Fandme ulækkert at alt drejer sig om penge og magt… Som om det er det her vi er blevet sat til livs for. ZzzzzZzz..

Donald Trump is related to most Icelanders and Danish and Norwegian Royalty.
https://icelandmonitor.mbl.is/news/culture_and_living/2017/01/24/donald_trump_is_related_to_most_icelanders_and_dani/

Danish Brothers and Sisters,

Neither of the two major political parties of the United States are functional at this point. They are both corrupted beyond the possibility of restoration. We are under a renegade government at this point. Our greatest hope to return to political sanity is the election of Bernie Sanders and or Tulsi Gabbard in 2020. I beg of you Danish people, use your voices and speak to the American people for the sake of all the world!

Nord-Vest passagen er en vigtig potentiel handelsrute. Midt i den ligger Hans-ø, som både Danmark og Canada gør krav på. Derfor ejes den i dag 50% af Danmark og 50% af Canada.

Jeg tror ikke det er gået op for folk hvad et salg af Grønland ville betyde for os, hvert år sender vi flere milliarder kr til Grønland i bloktilskud, til en isklump hvor der bor 55.000 mennesker, og hvis amerikanerne vil bygge en ny thulebase eller lave andet på grønland, ville vi aldrig være i stand til at beskytte det.

Komplet idioti, ikke at fremtidssikre for Danmark. Igen og igen hører man om mulig udlicitering af minedrift til Kina og andre lande, fordi Danmark eftersigende ikke selv har teknologien, eller midlerne til det. Men stadig hører man intet om hvorvidt der rent faktisk sættes penge af til det, eller arbejdes for det, så Danmark selv kan drive det, og skabe vækst for Danmark & Grønland, i stedet for at skabe arbejdspladser til kinesere, og sikkert lande med endnu en lortedeal, som da vi solgte vores oliefelter til Norge. Vi står med en kæmpe mulighed her, og det kommer til at ske ligegyldigt hvad, så hvorfor er der stadig total stilhed fra de Danske politikerne på dette område ? (selvklart menes der i forhold til udvindingen, og ikke spørgsmålet om at sælge)

Vi snakkede om det her i biologi og med det samme om at trump ikke for lov til at købe grønland

Pige : HAN VIL BOMBE OS!!
Klasse : AHHHH!!!
Mig : er i dumme? Vi har jo nato for silvan

Nu er jeg jo ikke super biolog, geolog eller fysiklog😂

Men angående klimakrisen og olie under “ishavet”

Jeg fik af vide i folkeskolen at olie var skabt a organiskmateriale (oftest træer og dyr), som er blevet fanget under jorden og blevet til olie over milioner af år.

Ishavet slår mig ikke lige som noget sted hvor der er super mange træer og dyr.

Vil det så sige at der har været skov, og frodigt på nordpolen? – det er jo store mængder der ligger der oppe. #GenskabRegnskovNord #MakeThePolesWarmAgain

Hvad med om Trump og co. fik ryddet alle Amerikas efterladenskaber op på Grønland. De har forurenet Grønland i alt for mange år.

Vet inte hur jag hamnade här men tack för informationen! Danmark behåll Grönland låt inte det falla in i handen av någon stormakt!

halllooo fake news.grunden til d trump vil købe grønland er der fordi der black angel.sorte diamater.hvad med at fortælle det.eller d trump havde et møde hemmligt med dronnigen for 28år siden. i usa plazza hotel.new york. plus harry s truman bød allerede på grønland i 1946.73år siden.ikke noget nyt.kom igen fake news

Danmark er en stor magt, ha ha og vi har jo lige fået at vide, at alt olien skal blive i undergrunden, så den rigdom, får vi jo ingen gavn af .

Grønland er dansk! Og usa, rusland og kina kan bare fuck off, og kan grønlænder ikke forstå det må vi ophæve deres selvstændighed og hejse Dannebrog igen og det samme gælder Færøerne. Men danske politikere er nogle uduelige idioter som ikke plejer de ydre dele af vores land og bare vent, det ender med Danmark bliver voldtaget af usa igen og danske politikere nejer, bukker og lefler for de amerikanske idioter.

Leave a Reply